TOKAT YEŞİLYURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) ŞUBAT- MART AYI FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMI (YÖGEP) ŞUBAT- MART AYI FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) kapsamında, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi  İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet DEMİRTAŞ tarafından ve Din Öğretimi Hizmetleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah TAŞTAN başkanlığında; 23 Mart 2022 Çarşamba günü Saat 09.00'da Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına, İlçemizde tek Anadolu İmam Hatip Lisesi olan Yeşilyurt Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin ER katılmıştır.

Toplantıda; akademik başarının ve sosyal faaliyetlerin değerlendirilmesi, öğrencilerimizin ahlaklı ve erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi, mesleki yarışmalar ve okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirilmesi konuları ele alınmıştır. Tüm okullarımızın sorunlarının ve önerilerinin değerlendirildiği, öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları için gerekli tüm adımların atıldığı ifade edilmiş olup, Okul müdürlerimizin soru, öneri ve taleplerini dile getirmesi ile toplantı sona ermiştir.

Yeşilyurt / TOKAT 100. Yıl Mahallesi Atatürk Bulvarı Hükümet Konağı Kat / 3 - 0356 631 24 94

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.