TOKAT YEŞİLYURT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISINI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN BAŞKANLIĞINDA YAPTIK

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2. kanaat dönemi Müdürler Kurulu toplantımız, 27 Ocak 2020 Pazartesi günü Halk Eğitim Merkezi salonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ başkanlığında yapıldı.
2019-2020 ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISINI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN BAŞKANLIĞINDA YAPTIK

       Müdürler Kurulu toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nihat AYMAK, Şube Müdürlerimiz, Okul ve Kurum Müdürlerimiz katıldılar.

       İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ilgili brifing slaytını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nihat AYMAK sunduktan sonra gündem maddeleriyle ilgili düşüncelerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ aktarıp, paylaşımlarda bulunarak toplantıyı sürdürdü. Bir buçuk saat süren toplantıda okul ve kurum müdürlerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüzün eğitim-öğretim, İlimiz genelinde uygulanmakta olan projeler, TÜBİTAK ve AB projeleri gibi bir çok konularda fikir alış verişinde bulunma imkanını elde ettiler.

       Nazik ziyaretleri ve Müdürler Kurulu toplantımıza başkanlık ettikleri için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ'ye teşekkür ediyoruz.

 

Yeşilyurt / TOKAT 100. Yıl Mahallesi Atatürk Bulvarı Hükümet Konağı Kat / 3 - 0356 631 24 94

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.